woensdag 22 januari 2014

Tan Lines TAG

Hoi!
Ik heb weer eens zin om een tag voor jullie te doen, dus vandaag de Tan Lines Tag.
De vragen gaan vooral over de zomer. (Ja, ik weet dat het geen zomer is, maar toch, ik hou van de zomer...) Dus... Hier komt 'ie! :) 

1. Een huis aan het strand of een huis aan het meer? 
Hmmm... Ik denk een huis aan het strand, ik zie mezelf daar toch eerder zitten. Als ik een huis aan een meer voor me zie, zie ik een heel saai meertje met een klein ouderwets huisje in Friesland ofzo. Nee, doe mij maar een huisje aan het strand!

2. Favoriete zomerse haarstyle?
Gewoon een knot, en klaar! Ik doe in de zomer niet al te moeilijk, ik ga niet m'n haar föhnen, of stijlen. Nee, dat vind ik iets te ingewikkeld voor de zomer. Heel soms doe ik het wel als ik uit eten ga ofzo, maar nee, ik hou meer van een knotje. Wat ik trouwens ook leuk vind, is als je gewoon onder de douche of uit de zee komt, en je gewoon niks aan je haar doet, dat past gewoon bij de zomer vind ik!

3. Wordt je bruin of verbrand je?
Eh... Als ik zonnebrand opsmeer wordt ik bruin haha. Maar als ik gewoon geen zin heb om zonnebrand op te smeren, maar gewoon direct in het zwembad wil springen, verbrand ik echt!

4. Heb je ooit een henna tattoo gehad?
Ja! Ik weet niet meer precies wat voor tattoo het was, volgens mij een bloem ofzo. Maar ik heb dat toen laten doen door de moeder van een vriendin van mij, want die waren in de zomervakantie naar Marokko geweest.

5. Kampvuur of s'avonds zwemmen?
Eh... Dat ligt eraan met wie ik ben. Als ik met hele drukke mensen ben, ga ik liever zwemmen. Maar als ik met gezellige mensen ben dan heb ik liever een kamvuur!

6. Bikinis, tankinis of badpakken?
Sowieso geen badpakken. Ik haat badpakken. Er kunnen wel hele mooie zijn, maar van die Adidas badpakken vind ik zo lelijk! Ik ga sowieso voor bikinis! Ik hou van bikinis, ik vind ze zo mooi! En je hebt zoveel verschillende bikinis dat het gewoon ook leuk is om voor te shoppen!

7. Zomerse make-up must have?
Tja, eh... Ik moet zeggen dat ik in de zomer eigenlijk alleen maar waterproof mascara draag, omdat ik de hele dag toch in m'n bikini loop heeft het geen zin om me helemaal op te gaan maken. Ik kan zo even niks beters dan mascara bedenken...

8. Hoe warm was het op de warmste dag tot nu toe bij jou?
Ehm, ja, goeie vraag. Ik denk iets van 50 graden, volgens mij was dat in Amerika. Alleen heb je daar niet zo'n last van de temperatuur, heeft vast met het klimaat daar te maken.

9. Als je ergens heen mocht gaan in de zomer, waar zou je dan heen gaan? 
Ik heb een hele lijst! Ik denk elke dag wel na over waar ik heen zou willen later op vakantie. Ik zou sowieso heel graag een keer naar Ibiza, Thailand, Dubai, Australië, Blanes en nog een keer naar Amerika willen. Eigenlijk wil ik de hele wereld wel zien!

10. Doe je aan sporten in de zomer?
Nee! Ik heb sowieso niet heel veel met sporten, ik sport soms wel, maar sporten is geen obsessie voor mij. Ik vind dat je in de zomer gewoon lekker moet genieten en niet te veel aan sport moet denken. Ik bedoel, op vakantie loop je al genoeg, toch?

11. Heb je ooit een vakantie liefde gehad?
Jaaaa, meerdere zelfs. Maar ik ga hier niet zeggen hoe ze heten, want misschien lezen ze dit wel! Maar ik kan wel vertellen dat het een hele leuke vakantie was! :)

12. Nummer 1 dat staat op je bucketlist voor de zomer?
Eh, tja... Misschien meer genieten van de vakantie. Nja, dat doe ik al heel erg, maar misschien toch nog iets meer. Want meestal mis ik thuis heel erg, en dan geniet ik minder van de vakantie.

13. Lang of kort haar tijdens de zomer?
Lang! Kort is natuurlijk veel makkelijker, want dan is het minder warm. Maar lang vind ik net iets leuker staan voor de zomer!

14. Draag je make-up als je naar het strand, zwembad of meer gaat?
Nja, alleen een beetje waterproof mascara, maar voor de rest echt niks!

15. Vervelendste zomer herinnering?
Toen mijn vader met zijn racefiets tegen een rots aan was gevallen... Dat vond ik zo erg toen! We hebben toen ook de hele dag moeten wachten in het ziekenhuis in Italië, ik schrok toen heel erg. Nee, dat was niet leuk.

Dit was mijn Tan Lines TAG! Ik hoop dat jullie hem leuk vonden!

Kusjes Rens. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten